Adopteer een dier!

Wilt u op een originele wijze onze dierenweide steunen? Denk dan eens aan het adopteren van één van onze dieren. Iedereen kan een dier adopteren;  particulieren, bedrijven, scholen of kinderdagverblijven. Voor een vast bedrag adopteert u een dier gedurende 1 jaar. Door een dier te adopteren draagt u bij aan de jaarlijkse kosten van het dier. Denk hierbij aan kosten voor de voeding, onderhoud stallen, speelgoed en medische kosten.

Welke dieren kunt u adopteren?

Wij hebben verschillende dieren zoals ezels, varkens, geiten, kippen, schapen en konijnen en u kunt zelf bepalen welk dier u wilt adopteren. U kunt één dier adopteren maar ook een koppeltje of zelfs een groepje kippen of eenden. Ieder dier kan door verschillende personen geadopteerd worden, op deze wijze kunnen we de adoptie voor iedereen betaalbaar houden. 

We streven ernaar alleen dieren ter adoptie aan te bieden waar we van verwachten dat ze het gehele jaar op de dierenweide zullen blijven. Desondanks kan het voorkomen dat een dier weggaat of overlijdt, hiervoor hoeven wij geen verantwoording af te leggen. We stellen u hiervan op de hoogte en u mag dan een ander dier uitkiezen in dezelfde adoptieklasse voor het restant van het adoptiejaar. We geven geen restitutie voor het lopende adoptiejaar.

Wat krijgt u als adoptant?

Natuurlijk mag u altijd tijdens openingstijden komen kijken bij het adoptie dier. De adoptie wordt vastgelegd met een adoptiecertificaat en deze wordt aan u verstrekt.  U wordt zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van speciale gebeurtenissen van het adoptie dier.

Geef een adoptie cadeau!

Hoe leuk en origineel is het om een adoptie aan iemand cadeau te doen! Op onderstaand adoptieformulier kunt u aangeven als u de adoptie cadeau wilt doen en aan wie. Zijn of haar naam wordt dan op het adoptiecertificaat gezet.

Hoe lang duurt een adoptieperiode?

De adoptie periode is altijd voor een jaar.  Voordat het nieuwe adoptiejaar ingaat zullen wij bij u informeren of u de adoptie wilt voorzetten. Uiteraard kunt u er dan ook voor kiezen om een ander dier te adopteren.

Verdere adoptieafspraken

  • De adoptieovereenkomst gaat per jaar en is minimaal voor één jaar
  • We leggen uw persoonsgegevens vast voor een correcte uitvoering van de adoptie
  • Het geadopteerde dier blijft eigendom van Stichting Dierenweide Vleuten
  • Het geadopteerde dier blijft op de dierenweide
  • Wij als Stichting Dierenweide Vleuten nemen zelf de beslissingen over het welzijn en gezondheid van het geadopteerde dier

Lijkt het u leuk om een dier te adopteren? Vul dan onderstaand uw gegevens in, u kunt dan ook gelijk aangeven welk diersoort. Wilt u een specifiek dier adopteren, bijvoorbeeld gans Niels, geef dit dan aan bij de opmerkingen dan kunnen we dit juist verwerken. Bij het versturen van het adoptieformulier wordt ook gelijk de betaling afgehandeld. Zodra wij hiervan melding hebben gekregen nemen wij contact met u op.

 

Dieren die u kunt adopteren

 

Vraag uw adoptie aan

  • € 0,00