Een dier adopteren, hoe werkt dat?

Heeft u op onze dierenweide een dier gezien welke u wel wilt adopteren? Dat kan en daar zijn wij erg blij mee. Door de adoptie van dieren hebben wij wat extra te besteden voor de dieren en het onderhoud van de dierenweide.

Een dier adopteert u voor een periode van 1 jaar. U ontvangt van ons een adoptiecertificaat met daarop een foto en de gegevens van het dier dat u heeft uitgekozen voor uw adoptie. Ook kunt u aangeven of u de adoptie op uw eigen naam of die van iemand anders wilt doen. Wij houden u zoveel mogelijk op de hoogte van speciale gebeurtenissen van uw adoptiedier zoals bijvoorbeeld bij een geboorte.

Voordat het nieuwe adoptiejaar in gaat zullen we eerst informeren of u uw adoptiedier nogmaals wilt adopteren, zodat u in staat bent een bepaald dier een aantal jaren achtereen te adopteren. Uiteraard kunt u er dan ook voor kiezen om een ander dier te adopteren.

U kunt echter geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie van een dier. U kunt alleen in de stal of op de weide als dit ook voor andere bezoekers is toegestaan, dus tijdens onze reguliere openingstijden.

Wij streven er naar alleen dieren ter adoptie aan te bieden waar we van verwachten dat ze het gehele jaar op de Dierenweide zullen blijven. Desondanks kan het voorkomen dat een dier vanwege ziekte of bijvoorbeeld gedragsproblemen de Dierenweide zal verlaten, zonder dat wij hiervoor enige verantwoording behoeven af te leggen. Als dit aan de orde is stellen wij u hiervan uiteraard op de hoogte en u kunt desgewenst een ander dier uitkiezen om te adopteren.

Dieren die u kunt adopteren

Vraag uw adoptie aan

  • Prijs: 0,00 €
  • 0,00 €