Vrijwilligers gezocht!

-> Momenteel zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die ons in de ochtend(en) willen helpen met de verzorging van de dieren en het bijhouden van de dierenweide <-

Ben je gek op dieren, vind je het heerlijk om buiten bezig te zijn en wil je graag aan de slag als vrijwilliger? Dan is Dierenweide Vleuten jou misschien op het lijf geschreven. Er zijn verschillende manieren om te helpen. Van klussen, het verzorgen van dieren tot schoonmaken van de stallen en verblijfsruimtes.

Bij ons zijn er vrijwilligers in allerlei soorten en maten. Man en vrouw. Jong en oud. Vrienden en stellen. Wat hebben ze gemeen? De liefde voor dieren!

Als je denkt dat je niet kunt helpen, omdat je maar weinig tijd hebt dan heb je het mis. Wij zijn hartstikke flexibel! Sommige dierenverzorgers zijn er elke week, anderen om de twee weken. De een draait wekelijks twee diensten, de ander één. Ook ons ​​klusteam is bij met flexibele handjes. Wil je een keertje helpen, maar niet bij elke klus? Geen probleem! Hou je echt wel van vastigheid, dan ben je ook van harte welkom.

Wil jij het verschil maken voor jouw buurt? Als vrijwilliger help je bij onze activiteiten en draag je bij aan een leukere leefomgeving. Bovendien geeft vrijwilligerswerk je een goed gevoel en krijg je er veel dierenliefde voor terug!

Wat bieden wij? 
Een fijne plek in de buitenlucht om op een leuke manier tijd te besteden met een fijne groep van vrijwilligers met allemaal hetzelfde doel; de dieren een fijn thuis te bieden en de bezoekers een mooie dierenweide. Gezellige informele werksfeer met leuke collega’s, vrijwilligersborrel en attenties met de feestdagen en veel dankbaarheid voor de inzet.

Meer weten? Vul onderstaand je gegevens in of stuur een mail met je contactgegevens naar onze [email protected]. Onze vrijwilligerscoördinator neemt dan contact met je op.

Welke vacatures hebben wij?

Dierenverzorgers voor de ochtend van 08:30 tot 11:30 uur.
Enthousiaste, flexibele en dieren liefhebbende vrijwilliger(s) die ’s ochtends wil helpen met het voeren en verzorgen van de dieren en het bijhouden van de dierenweide. Vrijwilliger(s) die niet bang is voor vieze handen en/of laarzen en goed zelfstandig kan werken maar ook een teamplayer is. Ervaring is niet vereist. Elke ochtendgroep bestaat altijd uit minimaal 3 vrijwilligers, dit om alle dagelijkse werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Schoonmaker/Schoonmaakster (tussen 08:30 – 11:30 uur) 
Vrijwilliger die de keuken en wc wil schoonmaken en ramen wil lappen. Op welke dag dit gebeurt is in overleg en naar eigen voorkeur.

Klussers voor in de ochtenduren (tussen 08:30 – 11:30 uur) 
Enthousiaste vrijwilligers die in en op de dierenweide kleine klusjes willen uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld klein onderhoud aan de stallen en gebruikersruimten. Op welke ochtend dit gebeurt is in overleg en naar eigen voorkeur.

Avondsluiters (voor zonsondergang) > Hierin zijn we momenteel voorzien
Mensen die willen invallen mocht een vaste avondsluiter niet kunnen.
Iedere avond loopt er 1 vrijwilliger voor zonsondergang even over de weide en geeft de dieren nog wat te eten voor de nacht.

 

De Dierenweide is elke dag geopend voor bezoekers van 09:00- 11:30. Behalve op zondag en feestdagen.

Aanmelden als vrijwilliger