Vrijwilligers gezocht!

Momenteel zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die ons in de ochtend(en) willen helpen met de verzorging van de dieren en het bijhouden van de dierenweide.

 

Naar wie zijn we op zoek:

 

Dierenverzorgers voor de ochtend van 08:30 tot 11:30 uur.
Enthousiaste, flexibele en dieren liefhebbende vrijwilligers die één of meerdere ochtenden ’s morgens willen helpen met het voeren en verzorgen van de dieren en het bijhouden van de dierenweide. Vrijwilligers die niet bang zijn voor vieze handen en/of laarzen en goed zelfstandig kan werken maar ook een teamplayer is. Ervaring is niet vereist. Elke ochtendgroep bestaat altijd uit minimaal 3 vrijwilligers, dit om alle dagelijkse werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Schoonmaker/Schoonmaakster (tussen 08:30 – 11:30 uur) 
Vrijwilliger die de keuken en wc wil schoonmaken en ramen wil lappen. Op welke dag dit gebeurt is in overleg en naar eigen voorkeur.

Klussers voor in de ochtenduren (tussen 08:30 – 11:30 uur) 
Enthousiaste vrijwilligers die in en op de dierenweide kleine klusjes willen uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld klein onderhoud aan de stallen en gebruikersruimten. Op welke ochtend dit gebeurt is in overleg en naar eigen voorkeur.

Avondsluiters (voor zonsondergang) > Hierin zijn we momenteel voorzien
Mensen die willen invallen mocht een vaste avondsluiter niet kunnen.
Iedere avond loopt er 1 vrijwilliger voor zonsondergang even over de weide en geeft de dieren nog wat te eten voor de nacht.

Wat bieden wij? 
Een fijne plek in de buitenlucht om op een leuke manier tijd te besteden met een fijne groep van vrijwilligers met allemaal hetzelfde doel; de dieren een fijn thuis te bieden en de bezoekers een mooie dierenweide. Gezellige informele werksfeer met leuke collega’s, vrijwilligersborrel en attenties met de feestdagen en veel dankbaarheid voor de inzet.

Mocht u belangstelling hebben voor één van bovenstaande functies of een vraag willen stellen, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook bellen. 

De Dierenweide is elke dag geopend voor bezoekers van 09:00- 11:30. Behalve op de zondag en met feestdagen.

Aanmelden als vrijwilliger