SponsorKliks

 

Vanaf nu is het voor iedereen die ons een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren. Lees hier onder hoe dit precies werkt. 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Dierenweide Vleuten, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Dierenweide Vleuten ontvangt hiervoor geld in de kas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com, Media Markt, Hema en Action mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Dierenweide Vleuten.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Dierenweide Vleuten https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12118. Voor jou een kleine moeite, voor Dierenweide Vleuten zijn het directe inkomsten die ze hard kunnen gebruiken.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Dierenweide Vleuten. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Dierenweide Vleuten hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Dierenweide Vleuten weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Dierenweide Vleuten is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert dan Dierenweide Vleuten niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Dierenweide Vleuten op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12118

 

                                                                                                                                                                             SponsorKliks